דמיינו עוגיות שכשאוכלים אותן, הן נמסות בפה, משאירות טעם מעולה של השקעה פשוטה בעצמכם והכי כיף…שומרות על רמות סוכר מאוזנות ועל רמות איסנולין נמוכות מה שגורם לכם לא לרצות מהן יותר מדי.
כי הן עונות לשלושת הממי"ם שלי:
מ – משביע
מ – מזין
מ – מגוון.
אז פנקו את עצמכם בעוגיות פשוטות וטעימות.
(מתכון של בת-אל תבורי חברת הקהילה סוכרת בשליטה שלנו)
רכיבים:
2 כוסות קמח שקדים
6 כפות ממתיק
ביצה
כוס חמאת בוטנים טבעית
100 גרם חמאה רכה
חצי כפית מלח
הכנה:
לערבב
לגלגל לכדורים (למדוייקים שביניכם – אני עושה 20 גרם ליחידה)
ללחוץ מעט עם מזלג
180 מעלות 12-15 דקות (הזהרו שלא יישרפו)
להוציא ולחכות שיתקררו לחלוטין
לשמור בכלי אטום
בתאבון!
שתפו איך יצא לכם בקהילה שלנו בפייסבוק סוכרת בשליטה שלנו שכולם יוכלו ללמוד.
בתאבון
שלכם, בתאל בר
אחות מוסמכת לטיפול בסוכרת