מאפינס גבינות וזעתר – בתאל בר

כמה פשוט ככה טעים להכין ללא סוכר וללא קמחים מדגנים, מאפינס טעימים ומשביעים שיגרמו לאורחים שלכם וגם לכם ללקק את האצבעות.
כשאני מתארחת (כמו מחר) אני מכינה את המאפינס בכוסיות חד פעמיות מנייר וכשאני מכינה לי לבית (בדרך כלל מכינה באותה נאגלה גם וגם..), אני מכינה בתבנית סיליקון ואז שומרת בקופסה אטומה במקפיא. מוציאה לי לארוחת ערב כשאין לי משהו זמין כדי לא להתקע עם מאכלים שלא מתאימים לתזונה דלת פחמימות. קל להכנה ועומד לגמרי בשלושת הממ"ים שלי:
מ – משביע
מ – מזין
מ – מגוון.
בהצלחה!

מתכון:

160 גרם שמנת חמוצה
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
100 גרם גבינה בולגרית מגורדת
50 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
50 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
(אפשר לשנות את סוגי הגבינות רק שייצא לכם 300 גרם בסה"כ)
4 ביצים
200 גרם קמח שקדים
6 כפות שמן זית
2 כפיות אבקת אפייה
חצי כפית מלח
כפית אבקת שום
2 כפות זעתר
לקישוט: שומשום

הכנה:

מערבבים את כל המצרכים לפי הסדר הכתוב
בכוסיות מאפינס מנייר, ממלאים עד 3/4 מגובה הכוס
מפזרים שומשום מעל
אופים בתנור שחומם מראש ב170 מעלות למשך 25 דקות
ניתן להקפיא. נשמר הרבה זמן.

בתאבון!
שתפו איך יצא לכם בקהילה שלנו בפייסבוק סוכרת בשליטה שלנו שכולם יוכלו ללמוד.
בתאבון
שלכם, בתאל בר
אחות מוסמכת לטיפול בסוכרת

שיתוף:

מאמרים נוספים

צרו קשר

דילוג לתוכן