עוד מתכון מנצח של נעמה שפירא חברת מועדון סוכרת בשליטה. הגיוון מאפשר לנו לשמור על אורח חיים מאוזן לאורך זמן – שלא נתפתה ולא נשתעמם. בתיאבון !
מצרכים:
4 ביצים M (או 3 L)
4 קישואים בינוניים מגוררים גס וסחוטים היטב
כוס קמח שקדים
כוס קמח כרובית
כף פסיליום
כפית אבקת אפיה
2 כפות בצל ירוק קצוץ
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל. שומשום, קצח
אופן ההכנה:
מוסיפים את הביצים לקישואים ומערבבים היטב.
מערבבים את היבשים בנפרד ומוסיפים לתערובת הקישואים והביצים.
מערבבים בקלילות כדקה, עד שהתערובת נעשית מוצקה יותר.
מוסיפים את המלח והפלפל ומעבירים לתבנית מאפינס משומנת ומקשטים בשומשום וקצח.
הכמות מספיקה לכ 10 מאפינס.
אופים כ 20 דקות בתנור מחומם ל 180.