סלט עוף ירוק (מתכון של נעמה ממועדון סוכרת בשליטה)

הסלט הזה נולד משאריות העוף שנותרו מערב שבת.

רעיונות לגיוון מעלים לנו את המוטיבציה להמשיך ולהתמיד בתזונה שמיטיבה איתנו.

המצרכים לסלט:
חצי פרפר חזה עוף צלוי, מפורק לסיבים (חוטים)
4 עלי חסה מהחלק הפנימי של חסה, קרועים לחתיכות או קצוצים גס
כוס עלי רוקט שלמים
חצי צרור עלי פטרוזיליה (ללא הגבעול)
חצי צרור כוסברה (כנ"ל)
חופן עלי נענע, קצוצים גס
3 מלפפונים, חצויים לאורך, מנוקים מגרעינים (מוציאים עם כפית ושומרים בצד את התכולה) וחתוכים לחצאי עיגול
1 קולורבי בינוני, קלוף וחתוך לקוביות בגודל שנוח ללעוס
5 פטריות בינוניות, פרוסות.
1 פלפל ירוק חריף פרוס דק (למי שאוהב חריף, כמה שמתחשק)
1 בצל סגול קטן, פרוס לחצאי עיגול (או חצי כוס טבעות בצל ירוק)

2 אופציות לרוטב
רוטב טחינה
3 כפות טחינה גולמית
מיץ מלימון שלם
חצי כוס מים
כפית לימון כבוש (לא חובה)
חצי כפית אבקת שום או שן גדולה מעוכה
תכולת המלפפונים שהוצאנו
מלח ופלפל לפי הטעם


רוטב חרדל-מיונז
2 כפות מיונז דל"פ
כפית חרדל דל"פ
שליש כוס מים קרים
לימון שלם סחוט
תכולת המלפפונים שהוצאנו
מלח, פלפל לפי הטעם


להגשה:
לעטר בשבבי שקדים או בגרעיני חמניה+דלעת
בתיאבון!

בינינו, מתכונים לא באמת פותרים לנו את הבעיה

הם רק אמצעי תמיכה בתהליך שינוי עמוק ורחב יותר. 

בהדרכה חינמית אני נותנת את כל הידע והכלים שצריך כדי לצאת לדרך לאיזון עמוק של הסוכרת

הרשמו כבר עכשיו ונפגש בקרוב

שיתוף:

מאמרים נוספים

צרו קשר

דילוג לתוכן