מחפשים נשנוש מלוח, דל בפחמימות ומלא בטעם? הקרקרים האלה הם בדיוק בשבילכם! ולא תאמינו ממה הם מורכבים 🙂 קלים להכנה ממספר לא גדול של מצרכים ובלי הרבה עבודה. אז יש לכם כרובית בבית ? צאו לדרך !
מצרכים:
כרובית שלמה ממוצעת, מבושלת עד ריכוך
כוס. גבינת פרמזן מגוררת
אבקת שום לפי הטעם
טיפת מלח
פטרוזיליה קצוצה דק
**אלה המרכיבים של המתכון המקורי, אפשר להוסיף ביצה (כדי להגדיל את כמות החלבונים בתזונה)
אבל אם רוצים שזה יהיה קראנצ'י אז לא להוסיף ביצה.
איך מכינים ?
טוחנים את הכרובית המבושלת במעבד מזון. מעבירים לחיתול בד/שקית גיבון וסוחטים היטב עד לייבוש הכרובית.
מעבירים לקערה, מוסיפים את הפרמזן והתבלינים, מערבבים ויוצרים לביבות על ידי מעיכה בין הידיים והידוק. מניחים בתבנית על נייר אפיה. משטיחים ומהדקים לעיגול עם הידיים. אני קישטתי עם קצח וגם שומשום מתאים.
אופים כ 25 דקות בתנור מחומם ל 190 מעלות.
מקררים לפני שמוציאים בעדינות מהתבנית.
שתפו איך יצא לכם בקהילה שלנו בפייסבוק סוכרת בשליטה שלנו שכולם יוכלו ללמוד.
בתאבון
שלכם, בתאל בר
אחות מוסמכת לטיפול בסוכרת