עוגת שוקולד עסיסית (מתכון של גבי ממועדון סוכרת בשליטה)

לפני כמה חודשים חבר יקר, גבי ארד, העלה בקבוצת הוואטסאפ של המועדון שלנו מתכון לעוגת שוקולד נהדרת (דלת פחמימה כמובן). קבלו גם אתם טעימה של דברים טובים שקורים אצלנו:

מצרכים:

3 ביצים L

1.5 כפית תמצית וניל

1/4 כוס שמן קוקוס (או מים)

2 כפות קקאו

1/2 כפית מלח

1/4 כוס ממתיק לבחירתכם

1.5 כוס קמח שקדים

1 שקית אבקת אפייה

לציפוי:

1/2 חבילה שוקולד מריר 85%

1/2 מיכל שמנת מתוקה 38% (כפית שמן קוקוס)

אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי העוגה. 

יוצקים לתבנית אינגליש קייק. 

אופים בחום של 160 מעלות למשך כ-25 דקות. משאירים עוד כמה דקות בתנור סגור.

הכנת הציפוי: ממיסים את השוקולד והשמנת במיקרו במשך 30 שניות, ומוזגים על העוגה כשהיא עדיין חמה.

מחכים שהעוגה תתקרר מעט, ומגישים. 

תהנו !

מתכונים לא פותרים לנו את הבעיה לעומק

הם רק אמצעי תמיכה בתהליך שינוי עמוק ורחב יותר. 

בהדרכה חינמית אני נותנת את כל הידע והכלים שצריך כדי לצאת לדרך לאיזון עמוק של הסוכרת

השאירו פרטים ונפגש בקרוב

שיתוף:

מאמרים נוספים

צרו קשר

דילוג לתוכן