מה אם הייתי לוחשת לך בסוד…
שיש יקום מקביל,
ממש מול העינים שלנו,
בהישג יד,
שבו המילים "אסור לי" ליד הצלחת שלך פשוט נעלמות?
עולם שבו אתה כבר לא חייב להסתכל
לרוטב של הפסטה בלבן של העיניים
ולהיפרד לשלום,
לא צריך להגיד לקינדר בואנו כמה
שהוא לא בואנו לך,
לא אמור לתת ביס בסלטים ירוקים בשישי תוך כדי
שהמוח שלך מנסה לדבר ללב בהיגיון,
אבל הלב רוצה את הסירים המבושלים…
בוא נודה על האמת שנכפתה עלינו?
לרובנו, המחשבה על "להיות בריא"
מצטיירת כמו כניסה למנזר קולינרי.
תפריט אפור, חסר חיים,
שבו כל פעם שאתה מתענג אתה חוטא.
מאות אנשים שעברו אצלנו תהליך במרכז
ושינו לעצמם את החיים,
פחדו שברגע שהם יגידו ״כן״,
הם יצטרכו לעשות ויתורים.
"בתאל, יש מפלצת סוכר שגורמת לי לא לשלוט עצמי."
"איך אני אשרוד בלי הקפה הפוך עם העוגיות בשבת בבוקר?"
וזה לא סתם פחד.
זה זיכרון צורב מכל הניסיונות הקודמים.
אז כדי ליישר קו ולהוריד את הפחד הזה,
צריך רגע לחזור צעד אחד קטן אחורה ולהבין…
גורואים של תזונה וכושר?
צעקו הבטחות שאי אפשר לקיים וגרמו לנו
להרגיש אשמים שלא עמדנו בסטנדרט לא אפשרי.
תעשיית המזון?
מטרתה זה להפוך אותנו למכורים.
כי כשאתה מכור אתה לא רוצה, אתה חייב
(ואז אתה קונה).
חברות התרופות?
המטרה היא להשאיר אותך טיפל׳ה
חולה לכמה שיותר זמן, כדי ש-Once
קיבלת מרשם? תקנה אותו כל החיים.
וככה נשארנו רעבים מהגורואים,
עייפים ומתים למתוק מתעשיית המזון,
וחולים ועם חור בכיס מחברות התרופות.
אז כן…
ברור שאני מבינה למה המחשבה
על ״וויתורים״ כל כך מאיימת,
זה מרגיש כאילו מבקשים ממך לוותר על חלק מהזהות שלך,
על הרגעים הקטנים האלה של נחמה, של כיף, של בית.
אבל פה בדיוק נמצאת נקודת המפנה.
פה היקום המקביל הזה מתחיל להתממש…
כי מה אם…
אולי…
למשל…
במקום להתמקד במה להוריד מהצלחת,
נתחיל להתמקד במה להוסיף אליה?
מה אם נתחיל לאכול מאכלים שהם גם טעימים בטירוף,
וגם גורמים לגוף שלך להגיד "וואו, תודה!"?
דמיין שאתה אוכל ארוחות שממלאות אותך,
שנותנות לך אנרגיה אמיתית (לא כזו שמגיעה מפרץ סוכר ואז קריסה),
ושגורמות לך להרגיש כל כך טוב…
שפתאום, הצורך הזה לנשנש כל הזמן,
החשק הבלתי נשלט הזה למתוק אחרי כל ארוחה,
פשוט… דוהה. נעלם. מתפייד.
זה לא קסם שקורה ביום אחד,
אבל זה בדיוק מה שקורה בשלבים הראשונים
של השיטה המטבולית.
אנחנו לא מכריזים מלחמה על האוכל.
אנחנו עושים איתו שלום.
וכשאתה מגיע לשלב הזה שנקרא "גמישות מטאבולית"…
שם באמת מתחיל הכיף הגדול.
כי פתאום, הגוף שלך לומד להיות "חכם".
הוא יודע איך להתמודד עם הדברים.
ואז פתאום אפשר לאכול את הפרוסת עוגה
בלי להקפיץ את הסוכר לשמיים,
אפשר לאכול בדיוק את מה שהכנת בשביל
האורחים בשישי,
השמיים לא נופלים, הסוכר לא משתולל,
והחיים?
החיים ממשיכים להיות טעימים.
אפילו יותר.
ברגע שאנשים בתוכנית שלנו מגיעים
לגמישות מטבולית,
הם מפסיקים ״להתעסק״
״לספור״ ״להתחשבן״ להתייסר״,
הם מרגישים טוב יותר,
והם מאפשרים לעצמם יותר.
זאת הסיבה שהלקוחות שלי מתאהבים בשיטה שלי,
כי אני יודעת איך להפוך אנשים לבריאים יותר
כמו שרופאת ילדים יודעת להוריד לילד פלסטר,
בלי שיכאב ובלי שהוא ישים לב:)
אם אתה רוצה להתאהב גם בשיטה שלי,
דרך הטופס כאן אפשר לדבר עם היועצים
המדהימים שלנו (בחינם לגמרי ולרציניים בלבד).