סיור קולינרי דל פחמימה

הסיור הראשון בארץ שמתאים לסוכרתיים ולמקפידים על תזונה נקייה ודלה בפחמימות

מה עוד תקבלו בסיור

מעוניינים להתעדכן בסיור הקרוב?

השאירו פרטים ונצרף אתכם לעדכונים.

עוד על תזונה דלת פחמימות

למה חשוב שנאכל נקי?

ממציאי וגדולי ההיסטוריה המליצו משחר הימים על תזונה כטיפול בסיסי בגוף.
"אכילה גסה לגוף כל אדם, כמו סם המוות והיא עיקר כל החלאים" (הרמב"ם)
"הרופא בעתיד כבר לא יטפל באדם בעזרת תרופות אלא ירפא וימנע מחלות ע"י תזונה" (תומס אדיסון)
"לפני הכל, אוכל יהיה התרופה שלנו" (היפוקרטס, אבי הרפואה המערבית)

אז איך הגענו למצב שבו האוכל הפך להיות אחד הגורמים המשמעותיים לתחלואה ב150- שנים האחרונות? מה קרה?

שימוש בחומרים תעשייתיים במזון כמו פרוקטוז, חומרים משמרים, צבעי מאכל לא טבעיים וסוכר, גורמים לנו להתמכר למזונות מבלי שנשים לב.
בסיור נטעם מאכלים שהם הכי קרובים למה שהטבע התכוון, נהנה מטריות המזון ונרגיש תחושת שובע אמיתית שתעזור לנו להמשיך לשמור או לרדת במשקל.

הכירו את המדריכים שלנו

בתאל בר

בתאל בר

מייסדת מועדון סוכרת בשליטה

אחרי שהעבירה מעל 2000 סוכרתיים את סדנת "מיקוד, איזון והרזייה" בארץ ובחו"ל, היה ביקוש מטורף עם מבול פניות למסגרת שבה יוכלו בוגרי הסדנאות להמשיך ולהשריש את כל מה שלמדו. מתוך הצורך הזה, הקימה בתאל את מועדון סוכרת בשליטה. פעם בשבוע פוגשים חברי המועדון את בתאל בזום למפגש מרתק שמטעין אותם באנרגיה מתפרצת ומוטיבציה לקדם את עצמם לעבר החזון הבריאותי שלכם.

"כואב לי הלב לראות סוכרתיים שמגיעים לרופא ומקבלים את הבשורה של הסוכרת וחושבים שאין מנוס. שזו מחלה כרונית שהטיפול היחיד בה הוא כדורים וזריקות. עזבתי משרה עם עתיד בטוח במסגרת הציבורית כדי להפיץ את הבשורה: אפשר להביא סוכרת לשליטה מלאה ולהשתחרר מהתלות בכדורים" – בתאל בר

אבי חאיו

מורה דרך

מורה הדרך בסיור שלנו אבי חאיו עם ניסיון הדרכה של 12 שנים , יוביל אותנו אל סיפורי כרם התימנים בתחילתו ובהתהוותו כמקום מושך צעירים ותיירים כאחד.

נשמע ממנו סיפורים מעניינים על האישים ועל המקומות המיתולוגיים המאפיינים את הכרם עד היום.

אבי מעביר את ההדרכה בצורה קלילה ומשעשעת כך שמה שנשאר הוא להנות, לטעום ו… לצחוק !

משה אנג'ל

שף, מארח וחוקר קולינריה

שף, מארח וחוקר קולינריה מקומית ועולמית עם לב רחב ואהבה בלתי נגמרת לאוכל ואנשים.

יוצר ומנחה סיורים קולינריים בשווקים שונים בישראל עם דגש על בריאות, טריות והזנה.

משה יכיר לכם את המורשת של המבשלת הראשונה בוואדי ניסנאס, את קולה הקפה, הדייג שכולם מדברים עליו, הקצב אגדי ועוד.

זה רק על קצה המזלג…

לקוחות ממליצים

הנה כמה עדויות מאנשים שהצטרפו אלינו לסיורים

דילוג לתוכן